Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

Відкриття меморіальних дощок на честь колишніх випускників ліцею

Дата створення: 13:15 27.02.2023

         22 лютого на території нашого закладу відбувся мітинг з нагоди відкриття меморіальних дощок на честь колишніх випускників ліцею, Почесних громадян міста Овруч (посмертно), учасників російсько – української війни –- Демидчука Ігоря Олександровича, Коронського Любомира Анатолійовича, Барановського Сергія Олександровича. Встановили меморіальні дошки на фасаді ліцею.        На урочистій церемонії були присутні рідні загиблих, друзі, педагогічний колектив, колишні однокласники, Овруцький міський голова Іван Коруд; начальник 1 – го відділу Коростенського РТЦК та СП, підполковник Ігор Кобельчук «Люди високої честі та моралі, патріоти - саме такими словами будемо згадувати Ігоря Олександровича, Любомира Анатолійовича, Сергія Олександровича. Відкриваючи ці меморіальні дошки, ми увіковічуємо пам’ять про них на всі прийдешні покоління.» - зазначив міський голова Іван Коруд у своїй промові.         Долучилися до проголошення скорботних промов вчителі ліцею Ольга Сарнавська, Таїсія Сичевська, Тетяна Білецька, директор ліцею Ірина Залізко, начальник 1 – го відділу Коростенського РТЦК та СП, підполковник Ігор Кобельчук. Присутні вшанували пам’ять загиблих Захисників хвилиною мовчання. Право відкрити меморіальні дошки було надано рідним загиблих героїв. Вдивляючись в обличчя на меморіальних дошках усвідомлюємо, що Україна втратила одних із найкращих, найсміливіших, найдостойніших синів.        Освячення меморіальних дощок провів Отець Євстафій благочинний Народицької громади православної церкви України.

Тиждень початкових класів

Дата створення: 17:00 26.02.2023

 З 13.02.2023 по 17.02.2023 року в Овруцькому  ліцеї  імені Андрія Малишка  Овруцької міської ради  проходив тиждень початкових класів під гаслом  «З Україною в серці».

Всеукраїнські уроки з медіаграмотності

Дата створення: 13:59 21.02.2022

В рамках тижня медіаграмотності в нашому ліцеї 18 лютого з 1-11 класи в було проведено Всеукраїнські уроки з медіаграмотності. Заходи були проведені у рамках ініціативи Президента Володимира Зеленського з консолідації українського суспільства. Урок з медіаграмотності покликаний привернути увагу молодого покоління до розвитку критичного мислення. Разом з учителями школярі проговорили способи розпізнавання фейків, види маніпуляцій в мережі та розглянули процеси створення новин.

Уроки  медіаграмотності  в початковій школі

Дата створення: 10:58 21.02.2022

Уроки  медіаграмотності   в початковій школі

АКЦІЯ "ГОДІВНИЧКА"

Дата створення: 10:51 27.01.2022

    Зимовий час - це не тільки веселі свята, жваве катання з гірок, відчайдушна гра в сніжки, але і міцні морози з пронизливим вітром. Тому наше завдання - піклуватися про птахів, які зимують у нас та потребують допомоги.

СВЯТО ВЕСЕЛКОВОЇ КРАЇНИ

Дата створення: 15:16 23.01.2022

СВЯТО  ВЕСЕЛКОВОЇ  КРАЇНИ 

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата створення: 14:33 23.01.2022

        Державне свято День Соборності України наш заклад відзначив урочисто та патріотично. 21 січня були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг» Педагог-організатор Нелеп О.Ю оформила інформаційну дошку «День Соборності України» У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Тільки в єдності наша сила»        Кульмінацією святкування стало проведення флеш-мобу: «Живий ланцюг єднання» Учні 8-10 класів створили нерозривний, символічний ланцюг єдності, щоб відчути дух дружби, свободи і гордості за свою державу.

"Овруччина колядує-2022"

Дата створення: 16:15 18.01.2022

   11 січня відбувся онлайн фестиваль колядок і щедрівок «Овруччина колядує – 2022». У номінації «Солісти» І місце посіла учениця Шубан Ярослава (керівник Шубан М.М.)                                  Щиро вітаємо нашу переможницю! Бажаємо віри у свої сили, невичерпної енергії, творчого натхнення та процвітання!

Конкурс-огляд класних кімнат «Новий рік настає, радість нам усім несе»

Дата створення: 10:08 17.01.2022

       Перед Новорічними канікулами у нашому закладі відбувся конкурс-огляд кабінетів «Новий рік настає, радість нам усім несе», в якому прийняли участь всі класні колективи! Прикрашаючи свій клас діти та вчителі створювали новорічні прикраси своїми руками, мали змогу проявити фантазію, відчути певну ступінь відповідальності за те, як будуть виглядати їх класні кабінети в переддень Нового Року. Всі учні активно і творчо підійшли до прикрашення класних кімнат. Кожний клас вирізнявся оригінальністю та фантазією.       Дуже яскравими залишилися враження від побаченого 6-В, 7-В, 9-Б класів, також відзначили креативно оформлені кабінети хімії та фізики. Висловлюємо подяку всім учням та класним керівникам, які чудово прикрасили свої класні кімнати!     Переможці конкурсу на найкраще прикрашену новорічну класну кімнату отримали грамоти та приємні сюрпризи.

11 січня — Міжнародний день "Дякую"

Дата створення: 13:53 12.01.2022

11 січня — Міжнародний день “Дякую”