Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

 

З 18 по 24 вересня у школі пройшов тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Метою роботи вчителів було знайомство з поняттям «булінгу»,  його попередженням; виховання в учнів почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвинути вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки.  Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг. Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

Психологічною службою проведена акція з учнями початкових класів «Долоньки допомоги», флешмоб «Ланцюг дружби», тренінгові заняття «Проблеми спілкування серед однолітків», надано пам’ятки- рекомендації для педагогічних працівників та батьківської громади на тему : «Як захистити себе від булінгу».      

  Заступник директора з навчально-виховної роботи Бондаренко А.А. провела тренінгові заняття з членами учнівського самоврядування «Булінг у підлітковому віці» (8-11класи). Класні керівники 5-11 класів протягом тижня провели години спілкування, інформаційні бесіди «СТОР булінг», «Конфлікти в учнівському середовищі», «Види булінгу».       

 

 

 

 

 

"Великодня писанка"

Дата створення: 10:07 12.03.2020

ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка»

Вшануванню пам’яті Т. Шевченка

Дата створення: 10:03 12.03.2020

Щовесни,коли тануть сніги, І на рясті просяє веселка, Повні сил і живої снаги, Ми вшановуємо пам’ять Шевченка 10 березня  2020 року  в нашому закладі пройшла тематична лінійка,присвячена вшануванню пам’яті Т. Шевченка. Лінійку підготували Сергійчук Н.Й.,вчитель зарубужної літератури та Степанчук Г.О., вчитель української мови та літератури.

Свято 8 Березня

Дата створення: 09:57 12.03.2020

Свято 8 Березня

Міжнародний день рідної мови

Дата створення: 13:27 25.02.2020

21 лютого  – Міжнародний день рідної мови. Це свято відзначає  уся наша держава. Цивілізоване суспільство не може існувати без мови – засобу спілкування між людьми, засобу вираження думки і передачі досвіду сучасникам і наступним поколінням.

Засідання Школи молодого лідера

Дата створення: 09:38 25.02.2020

Засідання МК вчителів початкових класів

Дата створення: 10:48 21.02.2020

14 лютого відбулося засідання МК вчителів початкових класів ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка». Це обмін досвідом,   практичними напрацюваннями колег, це крок до вдосконалення своїх професійних можливостей, це творчий пошук, це спільне вирішення нагальних проблем сьогодення на шляху реформування національної освіти.

АНГЕЛИ ПАМ'ЯТІ

Дата створення: 15:48 20.02.2020

19 лютого члени літературної студії «Живе слово» та драматичний гурток під керівництвом вчителів (Степанчук Г.О.,Сергійчук Н.Й.) підготували літературно-музичну композицію «Ангели Пам'яті»,також виступили волонтери та учасники Революції Гідності Грищук Я.Я., Лукиша О.В. Хвилиною мовчання вшанували їхню пам'ять.

Педагогічна рада

Дата створення: 09:21 20.02.2020

19 лютого відбувала педагогічна рада на тему "Формування  мотиваційної сфери в умовах реформування національної освіти." Заступник з навчально-виховної роботи Башинська Л.І.

День Святого Валентина

Дата створення: 14:43 14.02.2020

14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

День безпечного Інтернету

Дата створення: 12:52 14.02.2020

       11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Цей день проводиться з метою поліпшення умов роботи в мережі Інтернет для кожного користувача, зокрема для дітей.     ОЗО «Овруцька гімназія ім.Малишка» приєдналась до відзначення Дня безпечного Інтернету.  На початку дня всі учні та вчителі отримали інформаційну пам'ятку. Класні керівники провели бесіду «Правила безпечного Інтернету».     Учні ознайомилися з поняттям «всесвітньої павутини» та запам'ятали основні правила безпечної роботи в глоюбальній мережі Інтернет.