Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

 

З 18 по 24 вересня у школі пройшов тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Метою роботи вчителів було знайомство з поняттям «булінгу»,  його попередженням; виховання в учнів почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвинути вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки.  Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг. Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

Психологічною службою проведена акція з учнями початкових класів «Долоньки допомоги», флешмоб «Ланцюг дружби», тренінгові заняття «Проблеми спілкування серед однолітків», надано пам’ятки- рекомендації для педагогічних працівників та батьківської громади на тему : «Як захистити себе від булінгу».      

  Заступник директора з навчально-виховної роботи Бондаренко А.А. провела тренінгові заняття з членами учнівського самоврядування «Булінг у підлітковому віці» (8-11класи). Класні керівники 5-11 класів протягом тижня провели години спілкування, інформаційні бесіди «СТОР булінг», «Конфлікти в учнівському середовищі», «Види булінгу».       

 

 

 

 

 

Овруччина колядує

Дата створення: 14:02 17.01.2020

8 січня відбувся міський фестиваль колядок та щедрівок "Овруччина колядує". Члени драматичного гуртка (керівник Сергійчук Н.Й.), вокального гуртка (керівник Шубан М.М.) та члени літературної студія "Живе слово" (керівник Степанчук Г.О.) підготували різдвяне дійство. У номінації "Вертеп" драмгуртківці зайняли ІІІ призове місце.

Краща Новорічна ялинка

Дата створення: 13:56 17.01.2020

Наш заклад брав участь у міському конкурсі на кращу Новорічну ялинку та зайняв І призове місце.

СВЯТИЙ МИКОЛАЙ

Дата створення: 09:12 23.12.2019

      Найулюбленіше свято, якого чекає  вся  дітвора – день Святого Миколая. Це свято завжди було днем радості і чудес.       Саме 19 грудня в нашому навчальному закладі відбулася акція  до Дня Миколая Чудотворця, яку підготували учні 10-А класу та класний керівник Клименко О.В.       Також, для учнів гімназії  приготували привітання  педагог-організатор  Нелеп О.Ю.,соціальний педагог Терешко О.П. Святий Миколай  привітав учнів 1-4 класів зі святом,а також  всі разом потанцювали веселий танок.         Ну, і звичайно ж , не обійшлося без солодких подарунків  від Миколая.

Конкурс

Дата створення: 09:06 23.12.2019

     Учні ОЗО «Овруцька гімназія  ім. Малишка»  брали участь  в конкурсі «Сузір'я ялинкових прикрас» та зайняли призові місця: ІІІ місце – Кончаківська  Вікторія  3-Б клас ІV місце – Сергійчук Ярослав 2-А клас

Присвоєння імені загону учнів 6-А класу

Дата створення: 09:59 20.12.2019

18 грудня у 6-А класі відбулася відкрита виховна година "Герої нашого часу: АТО" , де було  присвоєння загону ім'я  Юрія Сірика. На святі була присутня його дружина Невмержицька Оксана Володимирівна.

Педагогічна рада

Дата створення: 09:37 20.12.2019

17 грудня відбулося засідання педагогічної ради на тему "Розвиток творчого потенціалу та життєвих компетенцій здобувачів освіти. Засоби оцінювальної діяльності в умовах реалізації Концепції НУШ". Заступник з навчально-виховної роботи Коркушко І.М.

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА - 2019

Дата створення: 10:01 17.12.2019

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ ПРАВА - 2019 № п/п

Показовий урок вчителя зарубіжної літератури

Дата створення: 15:10 11.12.2019

11 грудня 2019 року вчитель зарубіжної літератури Корженко І.М.. провела показовий урок в 9-А класі на тему "Тема кохання в ліриці О.С. Пушкіна"

"Ми роду козацького діти"

Дата створення: 13:06 09.12.2019

6 грудня з нагоди 28-річниці Збройних сил України відбулося військово-спортивне свято "Ми роду козацького діти" між збірною командою учнів ОЗО та відділом Державної прикордонної служби України "Овруч", яке підготував вчитель предмета "Захист Вітчизни" Коронський А.Л. На святі були присутні зуступники військового комісара Плаксюк П.М. та Кузьменко В.М., інспектор відділу ДПС України Гулюк В.В. 

День збройних сил Україн

Дата створення: 09:24 09.12.2019

6 грудня 2019 року в нашому навчальному закладі  було проведено ряд заходів приурочених Дню збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.