Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

 

З 18 по 24 вересня у школі пройшов тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Метою роботи вчителів було знайомство з поняттям «булінгу»,  його попередженням; виховання в учнів почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнає насильства; розвинути вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формування навиків відповідальної та безпечної поведінки.  Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг. Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

Психологічною службою проведена акція з учнями початкових класів «Долоньки допомоги», флешмоб «Ланцюг дружби», тренінгові заняття «Проблеми спілкування серед однолітків», надано пам’ятки- рекомендації для педагогічних працівників та батьківської громади на тему : «Як захистити себе від булінгу».      

  Заступник директора з навчально-виховної роботи Бондаренко А.А. провела тренінгові заняття з членами учнівського самоврядування «Булінг у підлітковому віці» (8-11класи). Класні керівники 5-11 класів протягом тижня провели години спілкування, інформаційні бесіди «СТОР булінг», «Конфлікти в учнівському середовищі», «Види булінгу».       

 

 

 

 

 

Засідання Школи молодого лідера

Дата створення: 13:36 28.01.2019

Засідання Школи молодого лідера

День Соборності України

Дата створення: 10:58 23.01.2019

    22 січня – визначний день для української історії, адже саме в цей день ми відзначаємо річницю Дня соборності України. Цьогоріч відзначають 100-річчя підписання Акту злуки, документу про об'єднання УНР та ЗУНР. День соборності – уже визначне свято. Це єдність України, єність людей, єдність сердець. Саме тому школярі Овруцької гімназії долучились до щорічної акції «Ланцюг Єдності», та стали живим ланцюгом-символом єдності спочатку на подвір'ї школи, а потім приєдналися до міської акції-мітингу на площі Т.Шевченка.

14 січня 2019 року

Дата створення: 15:26 16.01.2019

       Ну ось і закінчилися зимові канікули. Повернутися до шкільного ритму після веселих свят і канікул - непросто. Саме тому 14 січня 2019 року на школярів чекав сюрприз. Як тільки діти та вчителі переступили поріг школи, на них чекали святкові віншування зі Старим Новим роком від Морозенка та дівчат-щедрувальниць. Це все дійство організували учні 8-А класу на з класним керівником Корженко І.М.

Показовий урок з фізичної культури в 9-Б класі

Дата створення: 11:47 14.12.2018

14 грудня відбувся показовий урок з фізичної культури в 9-Б класі на тему "Баскетбол. Ні хвилини без м'яча". Урок провів учитель фізичної культури Купрейчук В.М.

Захист проекту "Азбука моралі"

Дата створення: 10:20 14.12.2018

     13 грудня  в 6-А класі відбулася презентація проекту  "Твори добро, бо ти - людина"  як складова загальногімназійного проекту  "Азбука моралі". Цей захід підготувала класний керівние Оглобенко Н.М. У святі взяли участь практичний психолог Шадура І.Є., директор навчального закладу Залізко І.О. та заступник з виховної роботи Бондаренко А.А.

Міжнародний день прав людини

Дата створення: 11:33 13.12.2018

       До Міжнародного дня прав людини  у гімназії 12 грудня відбулися такі заходи:

Конкурс захист науково-дослідницьких робіт

Дата створення: 11:23 13.12.2018

6 грудня 2018 року відбувся захист науково-дослідницьких  робіт:

16 днів без насильства

Дата створення: 13:38 10.12.2018

   30 листопада учні та педагоги ОЗО Овруцька гімназія долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів без насильства». Небайдужими гімназистами був оформлений інформаційний стенд на відповідну тематику, а також спеціаліст у справах дітей Овруцької міської ради Гладій Анна Валентинівна провела для старшокласників тематичну лінійку на тему «СТОП насильству!», де діти розглядали проблеми насильства та шляхи його подолання.

"Добрі справи"

Дата створення: 13:21 10.12.2018

         Нещодавно команда ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» «Соколи» зробила чергову добру справу. Хоча сніг – це гарно та весело, школярі, а саме: Гавриловський Назар, Зінченко Олександра, Кващук Ігор, Трохимчук Дмитро, Залізко Дмитро, Дорошенко Марія, Чичирко Ольга, Васканян Ася під керівництвом вчителя «Захист Вітчизни» Коронським Анатолієм Леонідовичем, вирішили розчистити доріжку до пам’ятника Овруцькому козацтву, для того щоб перехожі без перешкод добиралися до нього. Чекаємо наступних добрих справ від команди ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» «Соколи».

"Ми роду козацького діти"

Дата створення: 13:10 10.12.2018

       З нагоди 27-річниці Збройних сил України в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбулося військово-спортивне свято «Ми роду козацького діти», яке підготував викладач предмета «Захист Вітчизни» Коронський Анатолій Леонідович.