Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

"Ми роду козацького діти"

       З нагоди 27-річниці Збройних сил України в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбулося військово-спортивне свято «Ми роду козацького діти», яке підготував викладач предмета «Захист Вітчизни» Коронський Анатолій Леонідович.

       Збірні команди 10-их та 11-х класів продемонстрували свої знання, вміння зі спортивної, вогневої, тактичної та фізичної підготовки, а також сильний характер, ерудицію та вишкіл. Оцінювало змагання журі, з яким ми давно тісно співпрацюємо. Це Плаксюк Петро Миколайович – т.в.п.  військового комісара, прикордонники Копець Юрій Петрович і Тонкошкурик Микола Сергійович.

       Свято почалося хвилиною мовчання – вшанування пам'яті за загиблими воїнами, випускниками школи Сарнавським Євгенієм та Сіриком Юрієм, чиї меморіальні дошки встановленні на стіні нашого навчального закладу. Текст військової присяги зачитав випускник гімназії Кравчук Віталій.

      Присутні були зацікавлені грою команд, азартним виконанням конкурсів: вишкіл команди на однострій, збирання ПП та стрільба по цілях, силова смуга перешкод, одягали спорядження воїна АТО, накладали пов'язки на голову та перенесення пораненого, командири команд управлялися в одяганні форменого одягу.

         На закінчення призери Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура Прикордонник» виконали інсценовану військово-патріотичну пісню. Директор закладу Залізко І.О. підвела підсумки та привітала переможців – збірну команду 11-их класів грамотою та солодкими подарунками.

             

    

   

   

   

   
 



« повернутися до списку новин