Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

День Святого Миколая

Дата створення: 12:18 07.12.2023

       6 грудня 2023 року в наш ліцей завітав Святий Миколай зі своїми помічниками ангеликами, вони привітали діток та педагогічний колектив… Порадували всіх солодкими подарунками за слухняність, старанність та працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного.

Благодійна акція «Дякуємо ЗСУ»

Дата створення: 12:10 07.12.2023

До Дня Збройних сил України в Овруцькому ліцеї імені Андрія Малишка було проведено благодійну акцію «Дякуємо ЗСУ» 

Посвята в козачата

Дата створення: 11:53 07.12.2023

     5 грудня 2023 року у нашому закладі відбулося свято «» для учнів 4-х класів. Цей захід відбувся, щоб зацікавити учнів історією свого народу, розширити їх уявлення про Запорізьку Січ, козацтво звичаї та традиції. Урочисту церемонію посвяти в козачата проводив рій "Соколи" (старша вікова група). Директор Залізко Ірина Олексіївна виступила з вітальним словом та вручила посвідчення козачат.       В ході свята учні показала свої знання про життя козаків, їх побут, традиції, правила, улюблені заняття. Вони присягнули на вірність Україні і своєму ліцею, вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, діти урочисто промовляли: «Присягаюсь».Учні запам’ятають цей день як особливий для них.       Адже вони змогли відчути причетність до великої історії нашого народу, до потужності і міці славного українського козацтва. Такі заходи, безсумнівно, виховують у дітей почуття гідності, честі та любові до Батьківщини.

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!

Дата створення: 15:14 27.11.2023

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!» До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років

День Гідності та Свободи

Дата створення: 15:19 21.11.2023

           21листопада 2023 року Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни та усього світу.                          

ПОСВЯТА В ЛІЦЕЇСТИ

Дата створення: 15:50 14.11.2023

          14 листопада 2023 року в нашому закладі відбулося урочисте дійство під назвою "Посвята в ліцеїсти" Яскравий виступ і незабутні враження подарували нам учні 5-тих класів. Всі присутні в залі мали змогу не тільки насолоджуватися й пишатися виступами дітей, а ще й відчувати неприховану гордість. Кожен учень зумів продемонструвати свої таланти та здібності  в різних стилях і жанрах. Учні 5-тих класів  виглядали вишукано, стильно й оригінально. Чарували присутніх вокалом, вражали неперевершеною хореографією, декламування, відчували себе на сцені справжніми артистами. Ми переконані, що наші п’ятикласники гідні звання «Ліцеїст».             Вітаємо їх з цим почесним званням! Бажаємо нових перемог, здійснення мрій і високих рейтингів у навчанні!  

Семінар «Психологічний аспект упровадження нових освітніх технологій. Збереження психічного здоров’я »

Дата створення: 11:12 12.10.2023

      09 жовтня 2023 року до Всесвітнього дня психічного здоров’я психологічною службою ліцею  було проведено  семінар  для педагогів : «Психологічний аспект упровадження нових освітніх технологій. Збереження психічного здоров’я ».       Мета семінару: застосовуючи сучасні інноваційно - педагогічні технології створити ефективну систему навчання для дітей. У ході даного заходу обговорювалися питання забезпечення психологічного супроводу інноваційної педагогічної діяльності, здійснено аналіз емоційно – психологічної сфери та ознайомлено педагогів із результатами психологічних досліджень. Релаксацією для педагогів стало проведення вправ на емоційне розвантаження, яке на даний час є дуже актуальним.       

Міжнародний день дівчаток – вітаємо зі святом!

Дата створення: 15:47 11.10.2023

Міжнародний день дівчаток – вітаємо зі святом!

ДЕНЬ УЧИТЕЛЯ 2023

Дата створення: 16:06 02.10.2023

         День вчителя - одне із найяскравіших осінніх свят! І пройшов цей святковий День в нашому закладі, як завжди, яскраво, весело та креативно!!! Зранку учні 11-х класів влаштували для вчителів справжнє свято – зустрічали на подвір’ї школи вітали і дарували святкові сюрпризи. Особливе захоплення викликало у колег привітання від  ростового героя «Зайки» (учениця 10-Б класу) Учні разом з педагог-організатором заздалегідь готувалися до свята: прикрашали учительську, оформлювали фотозону та готували привітання для вчителів.         Теплими щирими словами, вокальними номерами учні привітали всіх педагогів школи. Свято принесло гарний настрій та задоволення всій дружній шкільній родині!!!

ТИЖДЕНЬ ПРОТИДІЇ БУЛІНГУ «СТОП БУЛІНГ»

Дата створення: 15:59 26.09.2023

       З 18 по 22 вересня у школі пройшов тиждень протидії булінгу «Стоп булінг». Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту. Психологічною службою проведена акція «Ми проти булінгу», оформлено інформаційний стенд «Протидія булінгу», флешмоб «Рух без булінгу», надано пам’ятки- рекомендації для педагогічних працівників та батьківської громади на тему : «Як захистити себе від булінгу».        Заступник директора з виховної роботи Бондаренко А.А. провела тренінгові заняття з членами учнівського самоврядування «Проблема шкільного булінгу серед підлітків» (8-11 класи). Педагог-організатор провела челендж серед учнів 5-6 класів «Зупинимо булінг разом!» Також, класні керівники 5-11 класів провели години спілкування «Булінг: міфи та реальність», «Не допускай насилля над ближнім», «Допоможи другу»