Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

Зустріч з представником Житомирського військового інституту

Дата створення: 15:11 11.11.2018

     8 листопада 2018 року відбулася зустріч з підполковником ЗСУ Поліщуком Юрієм Миколайовичем, старшим науковис співробітником наукового центру  Житомирського військового інституту імені С.П. Корольова. Гість ознайомив учнів 9-11 класів з умовами вступу до їхнього вищого навчального закладу. Вихованці гімназії мали змогу переглянути презентацію та відефільм "Життя Житомирського військового інституту". Учні, які виявили бажання вступити до цього навчального закладу, мали змогу отримати достатньо інформації,  особисто спілкуючись із представником Житомирського військового інституту підполковником Поліщуком Ю.М.

Тематична лінійка до Дня української писемності та мови

Дата створення: 15:05 09.11.2018

     09.11.18 в ОЗО "Овруцька гімназія ім. Малишка" пройшла тематична лінійка з нагоди Дня української писемності та мови для учнів 9-11 класів. На ній  діти переглянули пізнавальні відео із циклу "Лайфхак українською".  Також черговий 9-А клас (класний керівник Клименко О.С.) підготував сценічний номер та хвилинку інформації, що дуже сподобалося  гімназистам.

Посвята в гімназисти

Дата створення: 14:54 09.11.2018

      8 листопада 2018 року в актовій залі ОЗО "Овруцька гімназія ім. Малишка" відбувся урочистий захід під назвою "Посвята в гімназисти". У цей день 53 учні п'ятих класів склали обіцянку гімназиста, пообіцявши бути завжди чесним, справедливим; постійно вчитися; поважати один одного.

Батьківські збори в дитячих садочках

Дата створення: 15:06 08.11.2018

       Для реалізації принципу наступності між дошкільною та шкільною освітою, вчителі ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» були запрошені 27 вересня 2018 року на батьківські збори в дошкільний навчальний заклад №5 та 25 жовтня  2018 року в  дошкільний навчальний заклад №4.  Відбулася цікава та змістовна розмова між батьками дітей старших груп, які вже у вересні 2019 року підуть до перших класів Нової української школи та вчителями,  які незабаром зустрінуть першачків у школі: Сарнавською Ольгою Василівною, Кобилинською Оленою Петрівною та  Онищенко Наталією Іванівною.  Вчителі ознайомили батьків з режимом роботи ОЗО, надали поради щодо адаптації дітей у 1 класі.  Також педагоги  зупинилися на ключових моментах реформи й основних аспектах  Нової української школи, розповіли про принципи організації навчання в НУШ: проведення ранкових зустрічей, організацію інтегрованого навчання, облаштування освітнього середовища в класі тощо. Батьківські збори пройшли цікаво та змістовно. Батьки  висловили подяку за отриману інформацію, за поради щодо підготовки дітей до школи.

Педагогічна рада

Дата створення: 13:32 29.10.2018

26 жовтня 2018 року відбулося засідання педагогічної ради на тему "Формування, становлення та реалізація профільних інтересів учнів як необхідний процес на шляху до самореалізації та успіху"

Зустріч з фахівцем Овруцького районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді

Дата створення: 11:28 24.10.2018

   23.10.2018 року у рамках Всеукраїнської інформаційно-просвітницької акції «Відповідальність починається з мене» в актовій залі ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбулася пізнавальна зустріч з фахівцем Овруцького районного центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді Федоренко Тетяною Іванівною та волонтером Всеукраїнської благодійної організації ACET Поліщук Оленою Дмитрівною. Які виступили з цікавою інформацією про безпеку дітей в інтернеті. На завершення зустрічі учні переглянули відеофільм «Щастя реального життя». Діти отримали інформаційно-просвітницькі буклети на тему: «Твоє життя – твій вибір».

Заняття «Школи молодого лідера»

Дата створення: 11:28 19.10.2018

Заняття «Школи молодого лідера»

Урочисте покладання квітів з нагоди Дня захисника України

Дата створення: 11:45 17.10.2018

        12.10.18 голови ради загонів, що носять  імена героїв-воїнів АТО              Ю. Сірика та Є. Сарнавського, воїна-афганця В. Кректуна разом з гімназійною президентською службою та міським головою  І.Я. Корудом, представниками районної ради, спілкою ветеранів АТО, представниками українського козацтва поклали квіти до меморіальних дощок на честь випускників школи, які загинули, захищаючи територіальну цілісність України.

Спортивне змагання "Козацькі розваги" до Дня захистника України

Дата створення: 15:10 16.10.2018

12.10.2018 року в спортзалі ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» до Дня захисника України відбулося спортивне свято «Козацькі розваги». Змагання проходили між збірними командами 8-х та 9-х класів. Хлопці та дівчата співали патріотичних пісень, «варили» куліш, перевірили свою швидкість та вправність у ряді цікавих та пізнавальних конкурсів. За підсумками суддів – перемогла дужба!

Зустріч з провідним спеціалістом з питань сім'ї та молоді

Дата створення: 13:32 09.10.2018

      09.10.18 року в актовій залі ОЗО "Овруцька гімназія ім. Малишка" відбулася зустріч з провідним спеціалістом з питань сім'ї та молоді  Нікіфоровою Сніжаною Миколаївною на тему:"Організації, що захищають дітей та їх повноваження".