Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

Міжнародний день миру

Дата створення: 14:14 24.09.2019

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Мир – це свято всіх людей, свято всіх дітей. Без миру нема дитинства, нема майбутнього.

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Дата створення: 09:17 24.09.2019

Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому та підлітковому середовищі, що отримала назву «шкільне цькування», а у міжнародній термінології – булінг. З метою  ознайомлення  учнів із поняттям «булінг», визначення ознак жертв цькувань і методами профілактики виникнення та  подолання проявів булінгу в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» з 16 по 20 вересня проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

День знань

Дата створення: 14:17 02.09.2019

Розквітають посмішки навколо, Радісно луна веселий сміх. Це-моя найкраща школа Зустрічає школярів своїх. Такими рядками розпочалось традиційне свято Першого дзвоника в ОЗО «Овруцькій гімназії ім.Малишка».В цей урочистий день лунали привітання в адресу схвильованих першокласників,сповнених прагнень і надій одинадцятикласників,шановних вчителів,батьків та всієї великої дружньої родини. Директор гімназії Залізко І.О привітала всіх з чудовим святом Днем знань,побажала всім учням,батькам,вчителям міцного здоров'я, наполегливості та успіху. На урочисту лінійку до учнів,вчителів та батьків завітав міський голова  Коруд І.Я . Іван Ярославович побажав учням безмежної жаги до знань,міцного здоров'я,а також провести навчальний рік цікаво та плідно. Зі словами для привітань до усіх присутніх звернувся перший заступник директора ДП «Овруцький лісгосп» Захарчук В.А. Розпочався новий навчальний рік першим уроком,тематика якого відповідала принципам національно-патріотичного виховання. Бондаренко А.А відвідала перші уроки на такі теми: 5-А клас «Моя Україно!Ти мати єдина на всі покоління й віки» 6-А клас «Толерантність та взаємоповага як запорука мирного співіснування" 6-Б клас «Усі ми різні,усі ми рівні» 11-Б клас «Я одинадцятикласник та творець своєї долі»

День цивільного захисту

Дата створення: 13:11 22.05.2019

17 травня 2019 року в ОЗО «Овруцька гімназія ім.Малишка» пройшов «День цивільного захисту».

Тиждень знань безпеки дорожнього руху

Дата створення: 16:17 14.05.2019

З 06.05.19 по 12.05.19 в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малимшка» пройшов  тиждень знань безпеки дорожнього руху. З метою активізації роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формування навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів під час руху до школи і додому для дітей.

День пам?яті та примирення

Дата створення: 09:47 11.05.2019

8 травня Україна відзначає День пам´яті та примирення. З цієї нагоди  8 травня 2019 року в  ОЗО  «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбувся урочистий захід «Пам´ятаємо. Перемагаємо» на якому були присутні ветерани, учасники бойових дій: Навроцький Тадеуш Антонович та Васянович Петро Йосипович. Діти вшанували пам´ять героїв та поклали квіти до меморіальних дощок загиблим воїнам АТО, випускникам гімназії Сарнавському Євгенію, Сірику Юрію та воїну-афганцю Кректуну Валерію.

Педагогічна рада

Дата створення: 09:19 25.04.2019

23 квітня відбулося засідання педагогічної ради на тему " Підсумки роботи педагогічного колективу над науково-методичною темою «Акмеологічний підхід до навчання й виховання конкурентноспроможної особистості з високим рівнем життєвої компетентності»". Заступник з навчально-виховної роботи Башинська Л.І.

Тиждень екологічної культури

Дата створення: 09:15 16.04.2019

З 08.04.19 по 12.04.19 у закладі було проведено тиждень екологічної культури

Зустріч з координатором ради молодих юристів

Дата створення: 15:16 05.04.2019

    5 квітня 2019 року відбулася зустріч учнів 9-11 класів з Кудринським Андрієм Володимировичем, заступником голови координаційної ради молодих юристів при управлінні юстиції Житомирської області, який виступив з доповіддю "Протидія булінгу"

Вистава з учнями 3-Б та 4-х класів «Про те, чого не трапилось»

Дата створення: 13:13 22.03.2019

Для формування здоров’язбережувальної компетентності молодших школярів вихователями ГПД  Маляровою І.О., Шимончук О.П. проведено з учнями 3-Б та 4-х класів виставу «Про те, чого не трапилось». В цікавій ігровій формі учні знайомили маленьких першокласників з правилами пожежної безпеки, безпеки поводження з електричними приладами, вчилися розрізняти їстівні та отруйні гриби, практично вправлялися правилам поведінки під час небезпечних ситуацій.