Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

День толерантності

18 листопада в ОЗО «Овруцькій гімназії ім.Малишка» відзначали День толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.

Класними керівниками,соціальним педагогом,практичним психологом були проведені години спілкування та класні години: «Будьмо толерантними», «Толерантність в нашому житті», «Планета толерантності».

Педагог-організатор Нелеп О.Ю., створила «Квітку ТОЛЕРАНТНОСТІ» на кожній пелюстці, якої були зазначені риси толерантної людини і діти мали можливість ознайомитись з цими рисами і в подальшому розвивати їх у собі.. Також, для учнів була про ведена акція «Дружні долоньки єдності» на знак того, що «Ми всі такі різні, але ми – разом!»  Учні, педагоги, батьки і бажаючі протягом дня мали змогу почитати цікаву інформацію на шкільному віснику про толерантність.

   

   

   

 



« повернутися до списку новин