Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

     

Семінар по адаптації 5-х класів

Дата створення: 12:06 13.12.2023

12 грудня 2023 року відповідно до річного плану ліцею відбувся семінар  «Шляхи сприяння успішній адаптації п’ятикласників до нових умов освітнього простору у НУШ». Мета семінару: сприяти успішній адаптації п’ятикласників до нових умов освітнього простору, згуртування класного колективу, підвищення навчальної мотивації  в умовах НУШ, попередження та профілактика булінгу. Для емоційного налаштування на плідну робота , створення сприятливої атмосфери та психоемоційного комфорту на початку семінару психологічна служба провела із учасниками психологічні хвилинки.

ВІЙСЬКОВО - СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

Дата створення: 20:08 07.12.2023

   7 грудня 2023 року в нашому навчальному закладі було проведено військово – спортивні змагання «Ми роду козацького діти» до Дня Збройних сил України. У змаганнях, які підготував учитель предмета "Захист України" Купрейчук В.М, брали участь збірні команди 10 -х та 11-х класів. Учасники команд продемонстрували свої знання, уміння зі стройової, вогневої, тактичної і фізичної підготовки, а також сильний характер, ерудицію та вишкіл. Присутні на заході хвилиною мовчання вшанували пам'ять за загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України Найцікавішими були такі конкурси: - Одягнутися на швидкість - Фізична підготовка - Знаки розрізнення - Перенесення пораненого та накладання пов’язки на голову - Слідознавство - Силова смуга перешкод. На військово-спортивне свято було запрошено начальника відділення рекрутингу та комплектування І-го відділу Коростенського РТЦК та СП, капітана Устінову Ольгу Анатоліївну, яка виступила з вітальним словом. Директор Залізко Ірина Олексіївна підвела підсумки та привітала переможців – збірну команду 11-их класів грамотою та солодким подарунком.

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ УКРАЇНСЬКОЇ ХУСТКИ "ОЙ, ХУСТИНА, ХУСТИНОЧКА!"

Дата створення: 18:35 07.12.2023

    7 грудня 2023 року, наш заклад долучився до акції «Ой, хустина, хустиночка!» Споконвіку українки носили хустку, яка вважалась оберегом, символізувала любов та свободу, вірність традиціям і патріотизм. Усі дівчата та педагогині нашого закладу зробили гарні фотографії з українськими хустинами.     Також, були проведені заходи:

День Святого Миколая

Дата створення: 12:18 07.12.2023

       6 грудня 2023 року в наш ліцей завітав Святий Миколай зі своїми помічниками ангеликами, вони привітали діток та педагогічний колектив… Порадували всіх солодкими подарунками за слухняність, старанність та працьовитість. Щирі посмішки, які є джерелом щастя, були на обличчі у кожного.

Благодійна акція «Дякуємо ЗСУ»

Дата створення: 12:10 07.12.2023

До Дня Збройних сил України в Овруцькому ліцеї імені Андрія Малишка було проведено благодійну акцію «Дякуємо ЗСУ» 

Посвята в козачата

Дата створення: 11:53 07.12.2023

     5 грудня 2023 року у нашому закладі відбулося свято «» для учнів 4-х класів. Цей захід відбувся, щоб зацікавити учнів історією свого народу, розширити їх уявлення про Запорізьку Січ, козацтво звичаї та традиції. Урочисту церемонію посвяти в козачата проводив рій "Соколи" (старша вікова група). Директор Залізко Ірина Олексіївна виступила з вітальним словом та вручила посвідчення козачат.       В ході свята учні показала свої знання про життя козаків, їх побут, традиції, правила, улюблені заняття. Вони присягнули на вірність Україні і своєму ліцею, вступаючи до лав козацтва, перед обличчям своїх друзів, перед рідною землею та пам’яттю звитяг козаків, діти урочисто промовляли: «Присягаюсь».Учні запам’ятають цей день як особливий для них.       Адже вони змогли відчути причетність до великої історії нашого народу, до потужності і міці славного українського козацтва. Такі заходи, безсумнівно, виховують у дітей почуття гідності, честі та любові до Батьківщини.

Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!

Дата створення: 15:14 27.11.2023

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо!» До 90-х роковин Голодомору 1932–1933 років

День Гідності та Свободи

Дата створення: 15:19 21.11.2023

           21листопада 2023 року Україна відзначає 10-у річницю початку Євромайдану та Революції Гідності, які змінили хід історії країни та усього світу.                          

ПОСВЯТА В ЛІЦЕЇСТИ

Дата створення: 15:50 14.11.2023

          14 листопада 2023 року в нашому закладі відбулося урочисте дійство під назвою "Посвята в ліцеїсти" Яскравий виступ і незабутні враження подарували нам учні 5-тих класів. Всі присутні в залі мали змогу не тільки насолоджуватися й пишатися виступами дітей, а ще й відчувати неприховану гордість. Кожен учень зумів продемонструвати свої таланти та здібності  в різних стилях і жанрах. Учні 5-тих класів  виглядали вишукано, стильно й оригінально. Чарували присутніх вокалом, вражали неперевершеною хореографією, декламування, відчували себе на сцені справжніми артистами. Ми переконані, що наші п’ятикласники гідні звання «Ліцеїст».             Вітаємо їх з цим почесним званням! Бажаємо нових перемог, здійснення мрій і високих рейтингів у навчанні!  

Семінар «Психологічний аспект упровадження нових освітніх технологій. Збереження психічного здоров’я »

Дата створення: 11:12 12.10.2023

      09 жовтня 2023 року до Всесвітнього дня психічного здоров’я психологічною службою ліцею  було проведено  семінар  для педагогів : «Психологічний аспект упровадження нових освітніх технологій. Збереження психічного здоров’я ».       Мета семінару: застосовуючи сучасні інноваційно - педагогічні технології створити ефективну систему навчання для дітей. У ході даного заходу обговорювалися питання забезпечення психологічного супроводу інноваційної педагогічної діяльності, здійснено аналіз емоційно – психологічної сфери та ознайомлено педагогів із результатами психологічних досліджень. Релаксацією для педагогів стало проведення вправ на емоційне розвантаження, яке на даний час є дуже актуальним.