Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Соціальна нестабільність, що склалася у сучасному суспільстві, зумовлює зростання різних відхилень в особистісному розвитку та поведінці підлітків. Це підвищена тривожність, духовна спустошеність, байдужість, цинізм, жорстокість, агресивна поведінка. Особливу увагу привертає проблема насильства в дитячому та підлітковому середовищі, що отримала назву «шкільне цькування», а у міжнародній термінології – булінг.
З метою  ознайомлення  учнів із поняттям «булінг», визначення ознак жертв цькувань і методами профілактики виникнення та  подолання проявів булінгу в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» з 16 по 20 вересня проведено Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

16 - 20  вересня для учнів 5-11 класів  класні керівники провели уроки «Стоп булінг». 

16-20 вересня провели бесіди, інформування для батьків,круглі столи,семінари,ігри,майстер – класи на тему «Разом проти булінгу»

19 вересня класний керівник 9-А класу (Корженко І.М)  разом з дітьми виготовили інформаційні буклети «Зупинимо булінг разом» та роздавали людям в центрі міста.

17 вересня практичний психолог, соціальний педагог та вчитель образотворчого мистецтва зробили тематичну виставку «Булінг – це насильство»

         

 

 



« повернутися до списку новин