Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Відкриття меморіальної дошки захиснику України, учаснику російсько-української війни Семенчуку В.С.

Пам’ять… Вона нетлінна і вічна….

        21 березня 2024 року на території нашого закладу відбулася важлива для кожного з нас подія  - відкриття меморіальної дошки в пам'ять про колишнього випускника ліцею, мужнього воїна Семенчука Віктора Сергійовича.

        На урочисту церемонію з нагоди  відкриття меморіальної дошки прийшли рідні, друзі, однокласники загиблого, секретар Овруцької міської ради Віктор Кисіль, учні та педагогічний коллектив нашого ліцею.

        Долучилися до проголошення скорботних промов директор ліцею Ірина Залізко, класний керівник Федюніна Інна Сергіївна, секретар Овруцької міської ради Віктор Кисіль. Присутні вшанували пам’ять загиблих Захисників хвилиною мовчання. 

Присутні віддали шану Герою російсько-української війни у хвилинні мовчання та поклали квіти до меморіальної дошки. Почесне право відкрити меморіальну дошку було надано батькам та дружині Героя. За традицією отець Микола Підруддянського приходу освятив пам’ятний знак та провів молитву за українських воїнів. Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших воїнів у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої країни. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них.

Вічна пам’ять та шана герою!

Слава Героям!

Слава Україні!

                                                                                                                  

 



« повернутися до списку новин