Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

"Школа для майбутніх першокласників"

З 16 березня 2024 року в Овруцькому ліцеї ім. Малишка  працює   "Школа для майбутніх першокласників". Вчителі, які будуть навчати майбутніх першокласників проводять інтегровані розвивальні заняття. Граючи, навчаємо й розвиваємо, допомагаємо адаптуватись до школи.

Паралельно працює психологічна служба ліцею. З батьками майбутніх першокласників проведено тренінгові заняття. Крокуємо до школи разом", мета якого  ознайомити батьків із поняттям "психологічна готовність до школи", ознайомити із вправами на розвиток пізнавальної сфери дитини, вчити батьків формуванню у дитини готовності до навчання у школі, зокрема мотиваційної готовності, сприяння конструктивному спілкуванню дорослого з дитиною.    

Психологом ліцею та соціальним педагогом проведено розвиваюче заняття з майбутніми першокласниками "Ми - дружні бджілки", мета якого знайомство з дітьми, зацікавлення дітей до заняття; розвиток уваги, пам'яті, мислення, просторового уявлення, розвиток навички аналізу, синтезу, узагальнення, розвиток моторого компоненту графічних навичок.

  



« повернутися до списку новин