Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Відкриття меморіальної дошки захиснику України, учаснику російсько-української війни Бабенку Василю Вікторовичу

29 серпня 2024 року, в День пам’яті загиблих захисників України, на фасаді Овруцького ліцею ім. Малишка відкрили меморіальну дошку, яка знову і знову буде нагадувати нам про війну, про загибель людей, про невтішне материнське горе. Навіки на граніті наш випускник Бабенко Василь Вікторович. Спільно з Гладковицькою громадою відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки герою.

        Долучилися до проголошення скорботних промов директор ліцею Ірина Залізко, Овруцький міський голова Іван Коруд, заступник голови Гладковицької сільської ради Петро Дулько. Присутні вшанували пам’ять загиблих Захисників хвилиною мовчання. 

За традицією отець Олександр, настоятель Свято – Макарівського  храму  Православної церкви України освятив пам’ятний знак та провів молитву за українських воїнів. Віримо, що цей пам’ятний знак буде нагадувати всім поколінням про героїзм наших воїнів у боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої країни. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них.

Вічна пам’ять та шана герою!

Слава Героям!

Слава Україні!

 



« повернутися до списку новин