Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Новини

Всесвітній День боротьби зі СНІДом

Дата створення: 09:43 03.12.2019

     2 грудня в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка»  соціальним педагогом та практичним психологом   була проведена тематична лінійка в  рамках відзначення Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, головною метою якого  було привернути увагу учнівського та педагогічного колективу до вирішення проблеми епідемії, дискримінації ВІЛ-інфікованих, толерантного ставлення до них.        В ході лінійки була донесена інформація  про ВІЛ та СНІД, про те, як саме вірус потрапляє в організм людини, про шляхи передачі ВІЛ/СНІДу, а також про умови, за яких інфекція не передається.  Протягом всієї лінійки  наголошувалось  на необхідності кожної людини  усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, і зробити все можливе, щоб уберегти себе і своїх близьких та рідних від цієї страшної недуги, бо СНІД  може увійти практично в кожен дім, кожну сім'ю. А на завершення прозвучав відеокліп «Вибір є», який ще раз підтвердив, що  тільки від нас самих, від нашого розуміння ризику, нашої поведінки залежить наше здоров'я.

Всесвітній день домашніх  тварин

Дата створення: 19:11 01.12.2019

30 листопада  - Всесвітній день домашніх  тварин. З цієї нагоди в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» була проведена акція «Друзі нашої оселі "        Девізом цього свята стали слова Маленького принца з твору Антуана де Сент-Екзюпері: «Ти назавжди у відповіді за тих, кого приручив». День  тварин - це привід нагадати людям про їхню відповідальність за домашніх тварин. Маленькі слухачі з цікавістю слухати про історію свята, цікаві факти про тварин. Адже домашні тварини - це частина сім'ї, вони мають такі ж права, як й інші її члени та не повинні страждати від людської байдужості.         Про все це  розповіла учням 1-4 класів  педагог-організатор Нелеп О.Ю., та подарувала на згадку маленькі подаруночки.  Діти в свою чергу із захопленням розповідали про своїх домашніх улюбленців, а також всі разом зробили невеличкий проект.         Не забуваймо, що ми одна велика сім'я на маленькій планеті! Адже дуже важливо завжди пам’ятати: ми великі, сильні та справедливі люди, ми любимо тварин і ми відповідаємо за тих, кого приручили …

Показовий урок вчителя фізики

Дата створення: 15:46 29.11.2019

29 листопада 2019 року вчитель вчитель фізики Бурбан М.А. провела показовий урок в 11- Б класі на тему "Побудова зображень в лінзах. Розв'язування задач"

Молодь проти тютюнопаління

Дата створення: 16:33 27.11.2019

ГОЛОДОМОР… ТРАГІЧНІ СТОРІНКИ ІСТОРІЇ ЛЮДСТВА

Дата створення: 20:07 25.11.2019

ГОЛОДОМОР… ТРАГІЧНІ СТОРІНКИ ІСТОРІЇ ЛЮДСТВА

Показовий урок вчителя математики

Дата створення: 20:01 25.11.2019

22 листопада 2019 року вчитель методист, спеціаліст вищої категорії, вчитель математики Хрисмтиніч І.В. провела показовий урок алгебри в 11- Б класі на тему "Обчислення площ плоских фігур та інші застосування визначеного інтеграла"

Свято Веселкової країни

Дата створення: 17:04 24.11.2019

22.11.19 в ОЗО «Овруцької гімназії ім. Малишка» відбулося свято прийому п'ятикласників  в члени дитячого  об’єднання Веселкова країна. Учні разом з класними керівниками та педагогом-організатором підготували  цікаві сценки,танцювальні та музичні номери . На святі учні 5-их класів проголосили урочисту обіцянку жителя Веселкової країни, після цього восьмикласники пов’язали  юним школярам веселкові галстуки. Також голови ради загонів 6-их та 7-их класів здали рапорти. На кінець свята всі разом заспівали  веселкову пісню.

День толерантності

Дата створення: 16:16 20.11.2019

18 листопада в ОЗО «Овруцькій гімназії ім.Малишка» відзначали День толерантності. Основною метою було: ознайомити учнів з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки, виховувати почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів, комунікативну культуру спілкування та взаєморозуміння, продовжити формування толерантного ставлення однокласників між собою, сприяти розвитку в учнів самосвідомості, яке допомагає дітям побачити себе та інших такими, які вони є насправді, розвивати терпимість до відмінностей між людьми.

Вшанування пам'яті Малишка

Дата створення: 16:06 20.11.2019

    14 листопада 1912 року народився Андрій Малишко.Поет, пісняр, людина. Його творчість, життя для Овруччини має велике і незабутнє значення.      Цього осіннього дня в ОЗО «Овруцька гімназія ім.Малишка» відбулося вшанування пам'яті Андрія Малишка, на честь якого названо навчальний заклад. Юні літстудійці гуртка «Живе слово» разом з керівником Степанчук Г.О.,та педагог – організатором Нелеп О.Ю поклали квіти до меморіальної дошки, яка знаходиться на фасаді закладу.        Ніколи не згасне зірка Малишкового слова,пісні,що звучать у душах щирих українців. Час невблаганний до всіх, але він не  має своєї влади над ніжною і зворушливою Малишковою поезією, яку один раз почуєш, то запам'ятаєш на все життя:

Засідання МК класних керівників

Дата створення: 10:39 18.11.2019

13. 11.19 відбулося ІІ засідання МК класних керівників на тему: «Педагогіка співпраці соціально-психологічної служби з класними керівниками». Бондаренко А.А., заступник директора з виховної роботи, розповіла про організацію системи профілактичної роботи класних керівників щодо попередження правопорушень серед дітей, також підвела підсумки місячника правовиховної  роботи «Бережи мене, мій законе». Корженко І.М., класний керівник 9-А класу виступила на тему: «Профілактика і попередження асоціальної поведінки учнів». Як ефективно діяти вчителю у критичній ситуації розповіла Шадура І.Є., практичний психолог.        Соціальний педагог Терешко О.П.,  розповіла про роботу ради з профілактики правопорушень. Також, на засідані медодичної комісії класних керівників виступила директор гімназії Залізко І.О.