Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

НОВИЙ РІК 2022

    НОВИЙ РІК 2022

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій – із такими словами у більшості людей асоціюється Новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Саме так він пройшов і в нашому закладі. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом та Снігурочкою.
    У передноворічні дні діти в очікуванні яскравих святкових вражень, не зважаючи на відсутність масових новорічних заходів. Звісно, педагоги зі своїми дітлахами творчо вітатимуть один одного, попри карантин. Бо ніщо так не підвищує настрій, як щирий обмін емоціями!
    Тому заходи малих форм у цьому році стали найпоширенішими. Кожен клас підготував для себе окреме свято у класній кімнаті. Новорічні театралізовані казки, святкові історії біля каміну, конкурсні та розважальні програми, веселі квести та багато іншого різноманіття очікує наших дітей. Найбільше позитивних емоцій викликали непередбачувані конкурси з подарунками-сюрпризами переможцям.
   Цього дня діти отримали багато незабутніх вражень та позитивних емоцій. Сподіваємось, що цей святковий настрій у дітей залишиться надовго!

 



« повернутися до списку новин