Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

День захисника України

 

         З нагоди святкування  Дня захисника України та Дня українського козацтва 10 жовтня 2019 року в ОЗО «Овруцька гімназія ім. Малишка» відбулися  спортивні змагання «Козацькі забави». Захід проведено з метою розвитку фізичних якостей дітей, спритності, кмітливості, життєвої активності, виховання шанобливого ставлення   до історії своєї держави, спонукання школярів до наслідування їх кращих рис характеру: добродушності, безкорисливості, товариськості, бажання завжди прийти на допомогу.

          З вступним словом до учнів та вболівальників гри звернулась педагог-організатор Нелеп Ольга Юріївна, яка урочисто привітала всіх присутніх зі святом Дня захисника України та оголосила  відкритими цьогорічні «Козацькі забави».

          За перемогу змагалися команди  учнів 6-х  та 7-х класів . Змагання пройшли весело і бадьоро. Хто швидший, сильніший і спритніший показали цікаві естафети та конкурси. Гравці приймали участь у командних естафетах, а саме: естафета на швидкість , передача естафетної палички, естафета з обведенням  фішок, веселі естафети, «Художній», «Перетягування канату», «Влучність», «Козацька кмитливість»,стрибки «в мішках». За дотриманням правил гри та роботою команд пильно слідкувало журі. Боротьба виявилася активною, нелегко вибороти перемогу в подібних змаганнях, адже всі гравці команд були сильними та активними. За підсумками всіх етапів змагання перемогу отримала команда  учнів 6-Б та 7-Б  класів, але і всі інші  гравці продемонстрували високий рівень командної гри та витримки.

    

  

 

                                                                                                     

                                                                                                                      



« повернутися до списку новин