Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Свято 8 Березня

Свято 8 Березня

Березень – перший місяць весни, це весна світла. Це не тільки відблиск крижинок і приліт перших птахів. Березень – це початок тепла, краси, кохання.  І тому не випадково перше свято весни – День жінок. У школі 8 березня вважається особливим святом, адже більшість вчителів — жінки.

     6 березня 2020 року у нашому закладі відбувся святковий концерт присвячений  Міжнародному жіночому дню. Учні гімназії подарували для жіночої частини педагогічного колективу незабутній святковий концерт, зачарувавши присутніх  пісенним виконанням, сучасними танцями, жартами, інсценівками та віршами. Яскраві учнівські виступи стали чудовим подарунком гарного настрою до свята. Цікаво, тепло, весело і піднесено пройшло свято. Дуже приємно, що в актовій залі були присутні і батьки, які спостерігали за своїми талановитими дітьми, не приховуючи хвилювання та радості за їхні творчі успіхи.

     Гарно прикрашений зал створював святкову атмосферу.
Хлопці, учні 10-Б класу, не оминули увагою нікого в цей день. Вони привітали дівчаток, вчителів та подарували солодкий подарунок.

     Також , на святі були присутні вчителі-пенсіонери. Від колективу гімназії всіх привітали та подарували гарні квіти.  
     Тож, милі жінки - нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки.

   

  

  



« повернутися до списку новин