Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

ДЕНЬ ЗНАНЬ

Цьогоріч День знань пройшов без традиційних лінійок та гучних святкувань. Через пандемію коронавірусу свято першого дзвоника в школах замінили на альтернативні формати, які дозволяють уникнути скупчення дітей.

     Тому, наш навчальний заклад святкував День знань у форматі ранкової зустрічі 1-х та 11-х класів. Випускники привітали першокласників та створили «піраміду шкільного життя». Приємним сюрпризом став виступ казкових  героїв, які привітали першачків солодкими подарункаками та разом затанцювали веселу руханку, також першокласники випустили у небо кульки зі словом «Старт».

       Від міського голови учні перших класів отримали вітальні листівки та подарунки. Директор ОЗО Залізко І.О привітала всіх з Днем знань, побажала учням, батькам, вчителям міцного здоров'я, наполегливості та успіху. З вітальним словом до усіх  присутніх звернувся  директор диячої юнацької спортивної школи Воробей К.В., та вручив грамоти кращим спортсменам закладу. Хомич О.В. голова батьківської громади, благословила всіх учнів на успішний навчальний рік та засіяла зерном як символом багатства та успішного навчання.

 У добру путь, шановні діти!
 І хай прийде вам час радіти

 За ваші успіхи й уміння,

 Нехай щодня наук проміння

 Вас до нових приводить знань.

 Найкращих, друзів, починань!

  

    

  

  



« повернутися до списку новин