Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Тиждень безпеки дорожнього руху

   З 15. 11. по 19. 11.21 в нашому закладі проходив Тиждень безпеки дорожнього руху. 

    Під час тижня вчителями та учнями було виконано багато цікавої та корисної роботи. Всі класні керівники провели тематичні виховні години, учні початкової школи переглянули мультфільми щодо поведінки на дорозі, педагогом-організатором було оформлено інформаційну дошку та виставку малюнків «Тиждень безпеки дорожнього руху», а практичний психолог та соціальний педагог виготовили кольорові буклети «Увага! Діти на дорозі!» Педагог - організатор підготувала цікавий тренінг для учнів   Школи молодого лідера «Знай і виконуй!». Учитель предмета «Основи здоров'я» організувала просвітницький променад «Безпека міських вулиць» з учнями 9-х класів. Керівник екологічного гуртка провела соціальну рекламу «Збережи чиєсь життя» Бібліотекар оформила тематичну книжкову виставку «Безпека на дорозі - це життя»    

    Під час проведення вищезгаданих заходів учні закріпили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, правильну поведінку на вулицях і дорогах, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, зосередженість, спостережливість, комунікативні навички, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків. Вчителі створювали сприятливе емоційне середовище для учнів.

В роботі з учнями були використані різноманітні форми роботи, а саме: ігрові, рольові ігри, квест – ігри з зупинками, інтерактивні форми виховної діяльності з урахуванням вікових особливостей учнів.

   Вся робота протягом тижня була спрямована на підвищення поінформованості учасників освітнього процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод.

 

                                     

 



« повернутися до списку новин