Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

День збройних сил України

6 грудня 2019 року в нашому навчальному закладі  було проведено ряд заходів приурочених Дню збройних сил України. Це саме те свято, коли в серцях у кожного патріота поєднуються гордість за наших героїв і смуток за тих, хто боронив Україну до останнього. Це свято не лише військових, а й усіх свідомих громадян, які вболівають за долю нашої землі і нашого народу.

Педагогом-організатором Нелеп О.Ю. була проведена вікторина до Дня збройних сил України з учнями 5 класів. Вчитель фізичної культури Купрейчук В.М., провів естафети з учнями 7-А класу.

Вчителем фізичної культури Купрейчук  Т.Л. та педагогом-організатором Нелеп  О.Ю. були організовані спортивні змагання між учнями  4-А класу, на яких вони продемонстрували свої морально-вольові  якості: силу волі,  наполегливість, рішучість,  упевненість, взаємопідтримку.

Всі учасники  проведених заходів  зрозуміли основне –  тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину з повагою ставитися до почуттів інших.

   

   



« повернутися до списку новин