Овруцький ліцей імені Андрія Малишка Овруцької міської ради

Методичний семінар «Особливості організації формувального оцінювання в 2021-2022 н.р. НУШ»

Методичний семінар «Особливості організації формувального оцінювання в 2021-2022 н.р. НУШ»

      В жовтні 2021 року під час осінніх канікул  методична спільнота вчителів початкових класів  Овруцького ліцею ім. Малишка зібралася на методичний семінар «Особливості організації формувального оцінювання в 2021-2022 н.р. НУШ». До співпраці  долучились і вчителі – предметники, які викладають навчальні предмети в початковій школі.

На семінар були винесені  такі питання  для обговорення:

   1.Нормативна база, яка регламентує  оцінювання (Наказ МОН від 13.07.2021 року №813«Про затвердження методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти»

   2. Лайфаки з оцінювання (як правильно спрямувати формувальне оцінювання, як правильно розробити власні підходи до оцінювання, кроки становлення оцінювання в нашому ліцеї).

   3. Інструментарій оцінювання (вправи, додаткова наочність тощо.

      В ході живого спілкування було розглянуто проблему про  особливості оцінювання результатів навчання здобувачів освіти в початковій школі. Насамперед заступник директора з навчально-виховної роботи початкової школи Коркушко І.М. зосередила увагу та  проаналізувала механізми та інструментарій здійснення формувального оцінювання в 1-4 класах НУШ.

     Вчителі ознайомитись з практичним досвідом колег щодо використання різних методів та прийомів формувального оцінювання на уроках.

     В результаті роботи вчителі поглибили свої знання щодо організації оцінювання результатів навчання учнів  НУШ, отримають поради щодо впровадження інструментів формувального оцінювання в освітньому процесі, а також поділились практичним досвідом щодо використання прийомів формувального оцінювання на уроках.

     Семінар носив практичний характер, в ході якого вчителі проводили з колегами практичні вправи  із застосовуванням інструментів формувального оцінювання.

      



« повернутися до списку новин